'Freelancer leszek!' képzés

4 hónapos intenzív kurzus kezdők számára. Ha freelancer szeretnél lenni, de nem tudod, hogy hogyan vágj bele, vagy milyen képességeid vannak, amikkel bevételre tudsz szert tenni az online térben, akkor ez neked szól.

TANULJ SZEMÉLYESEN TŐLEM

Laptop-lifestyle

A helyfüggetlen életmód sokak által vágyott állapot, de hogyan indulhatunk neki a freelancerkedésnek? Milyen árazás, milyen cég és még nagyon sok kérdés merül fel ilyenkor. A képzés célja, hogy mindenre választ kapj, valamint inspirációt szerezz, arról, hogy Te mivel tudsz érvényesülni az online térben. A képzés végére rendelkezni fogsz első ügyfeleiddel és elkezded vállalkozói portfóliód építését.

Időtartam

Mit tartalmaz a 4 hónapos képzés? Havonta 1-2 alkalommal találkozunk a teljes csapattal, minden alkalomnak egy adott témája lesz pl: Online ügyfélszerzés, számlázás és ügymenet, kapcsolatépítés stb. Ezek mellett minden hónapban lesz egy online beszélgetés is a csapattal, ahol felteheted kérdéseidet, észrevételeidet az adott havi challenge-el kapcsolatban. Mindezek mellett egy személyes 1on1 coachingon is átbeszélhetjük előrehaladásodat és következő lépéseidet. A képzés első napja: Május 4-e.

Feltételek

A képzés minimum 10 maximum 12 fővel indul. Időintervallum: Május - Augusztus. Jelentkezni a 'Jelentkezem a képzésre' gombra kattintással tudsz, ahol egy rövid kérdőív kitöltése után foglalhatod le időpontodat közös Skype megbeszélésünkre. Ezen a 30 perces megbeszélésen átbeszéljük a képzés részleteit, feltehetsz bármilyen kérdést, ami felmerül benned és megnézhetjük, hogy tényleg neked való-e ez a képzés.

MajsAir Design

Első vállalkozásomat 2015-ben alapítottam 12 társammal. Sok különböző projekten dolgozunk, de egy idő után, már más utakon haladtunk tovább. Ekkor kezdtem bele a freelancer karrierem építésébe. Az elején egyedül vittem minden marketing projektet, amiket mára már egy szakmai, szintén freelancerekből álló csapattal építünk tovább. A MajsAir Design az első magyar freelancer kollektíva, ahol kizárólag freelancerekkel elégítjük ki ügyfeleink igényeit az online marketing világában.

Majsair logo - black

Freedom X Fest

Több projektem közül, az egyik legizgalmasabb a Freedom X Fesztivál megszervezése volt Spanyolországban. A rendezvén sorozat alapításának kezdetétől erősítettem a csapatot és segítettem a rendezvény népszerűsítésében, online marketingben.

Hogyan szereztem munkát az Atlanti-óceán közepén? - Nomad Cruise

Mikor 2017-ben először érkeztem a Nomad Cruise fedélzetére, nem gondoltam volna, hogy az Atlanti-óceán közepén is állázhoz jutok, de így történt. Azóta a csapat részeként rendszeresen részt veszek a helyfüggetlen életmód köré épített legnagyobb konferencián, ami egy cruise hajó fedélzetén kerül megrendezésre kétszer egy évben.

A 2018-as év szabadúszója

A work.buzz által szervezett országos verseny két fordulóból ált. Az első fordulóban a 2018-as év projektjeit kellett bemutatni és erre kollegák, partnerek és ügyfelek szavazatait, ajánlásait gyűjteni. A második fordulóban pedig egy 8 tagú zsűri ítélte nekem a fődíjat. Ez is jól példázza, hogy a kitartó munka meghozza gyümölcsét.